Любовна история като на кино, чието действието се развива в Пирогов, се

...
Любовна история като на кино, чието действието се развива в Пирогов, се
Коментари Харесай

Медсестра откри годежен пръстен между скалпели

Любовна история като на кино, чието действието се развива в " Пирогов ", се случи преди броени часове. Лекар предложи брак на здравна сестра в операционната на най-голямата незабавна болница.

Старша здравна сестра сподели " Да " на своя избраник - доктор неврохирург, и то не къде да е, а на работното им място - операционната зала в Клиниката по неврохирургия, съобщи bTV.

Таня Цветанова и лекар Стефан Овнарски се срещат в " Пирогов ". Пет години по-късно една интервенция ще остане в спомените им по специфичен метод. Между хирургичните принадлежности сестра Цветанова открива годежен пръстен и заричане, че и в най-трудните моменти отново ще бъдат дружно.

„ За нас " Пирогов " е дом, в който прекарваме стотици безсънни нощи. За нас " Пирогов " е семейство, което остава в сърцата ни, накъдето и да поемем. За нас " Пирогов " е обич от първия момент, която бележи професионалния ни път, а постоянно и целия ни живот “, гласи формалното изказване на двойката във фейсбук страницата на болничното заведение.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР